Pubquiz Veghel in De Stapperij

Pubquiz Veghel in De Stapperij op donderdagavond 26 september.

Wat is een Pubquiz

De naam zegt het al, een Pubquiz is een quiz in een pub. Een mooie combinatie tussen stappen met je vrienden, familieleden, buren of collega's en toch je hersenen gebruiken.

Het wordt over de hele wereld gespeeld in allerlei cafés, nu ook in De Stapperij. Een quizavond bestaat uit een aantal vragenrondes van elk tien vragen. In de muziekronde hoor je tien korte fragmenten van een liedje, wat is de titel, wie is de artiest? Verder een plaatjesronde en een Bonus-audio ronde. De bonus-audio ronde kan bijvoorbeeld bestaan uit fragmenten uit films, reclames of intro's van televisieseries. Gebruik van smartphones is strikt verboden :-) . Na elke ronde wordt de winnaar bekend gemaakt. Aan het eind van de avond, zo rond een uur of 23:00, wordt het winnende team van de avond bekend, waarbij de deelnemers natuurlijk eeuwige roem vergaren...

Voor Wie?

Een pubquizteam bestaat uit 3, 4 of 5 personen. In ieder geval maximaal 5 personen. De vragen zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals: muziek, geschiedenis, sport, politiek, film, tv, aardrijkskunde, entertainment en biologie. Het zijn over het algemeen vrij pittige vragen, maar met een beetje algemene ontwikkeling en een slimme teamsamenstelling is het goed te doen. Het is ook weer geen twee-voor-twaalf of per seconde wijzer. Dus een pubquiz is voor iedereen die van een gezellige, leerzame, avond houdt.

Wat kost het?

Deelname aan de pubquiz kost € 10,- per team. Hiervoor krijg je een enerverende avond met je team met kans op prijzen!

Afterparty

Het leuke is dat je tijdens de quiz lekker kunt borrelen. Naderhand zorgen de DJ's van De Natte Plek voor een spetterende afterparty, waarbij je de avond nog onder het genot van een drankje kunt evalueren.

Inschrijven

Om een idee te krijgen hoeveel teams we ongeveer kunnen verwachten willen we je vragen je team even aan te melden. Dit kan telefonisch bij de Stapperij (0413-341629) .

http://www.destapperij.nl